Aina siellä missä tapahtuu

♥ hienolta nimeltään Kodiak, tuttavallisemmin pelkkä Koodi
♥ joku sekasikiö rodultaan (tilastohevonen), sukupuolelta ruuna
♥ syntynyt 15. huhtikuuta 2006 Virossa
♥ säkäkorkeus 149 senttimetriä

Koodi on hauska hevonen, se näyttää oman luonteensa selvästi. Koodi on myös se, joka on aina menossa joka paikkaan ja mukana kaikessa mitä tapahtuu. Jotkut voisi tuumata että se on varsin ärsyttävä piirre hevosessa, mutta Koodin kohdalla se on lähinnä hauskaa. Ruuna työntää turpansa joka paikkaan, eikä se ihmettele uusia asioita. Koodi luottaa ihmiseen kuin ihmiseen 110 prosenttisesti, se kävelisi talutettuna vaikka kaivoon. Kuten nyt arvata saattaa, hoitamisen suhteen ruunan kanssa ei ole ongelmia. Mikäli hoitajalla on hieman kiire, kannattaa ruuna sitoa kiinni. Irti ollessaan se tahtoo haistella kaikki harjat ja tutkia harjapakin sisällön pohjia myöten.

Vaikka Koodi on kiltti ja helppo hevonen hoitaa, ratsastajaltaan se vaatii hieman enemmän. Ruuna on varsinainen ruutitynnyri, joka odottaa vain räjähätämistään. Innokkuudessa on hieman miinuspuoliakin, sillä ruuna helposti vain sählää omiaan ja unohtaa kuunnella ratsastajan apuja. Rauhallisella ja määrätietoisella ratsastuksella Koodinkin saa keskittymään, mutta se on syytä laittaa töihin heti ratsastuksen alusta saakka. Esteratsuna Koodi on, noh vauhdikas. Ruuna ylittää esteet motolla "vauhi korjaa virheet". Koodi ei siis ole mikään esteratsu jonka kanssa on turvallista tutustua hyppäämisen maailmaan. Ruuna tarvitsee selkäänsä osaavan kuskin, joka kykenee hallitsemaan sen innokkaanakin. Maastossa Koodi on tuttuun tyyliin reipas ja eloisa, ei se koskaan lähde ratsastajaltaan hallinnasta. Muiden kävellessä ruuna kuitenkin saattaa sipsutella pientä ravia poikittain.

Pientä ohjenuoraa hoitajalle

♥ Koodi asuu karsinassa numero 5, tarhailee tarhassa numero 2
♥ Ratsastaessa musta yleissatula ja mustat englantilaiset suitset, nivelkuolain
♥ Hokkiaikana ratsastaessa pintelit joka jalkaan, putsit etusiin
♥ Sadekeleillä vuoreton violetti sadeloimi, pikkupakkasilla sininen toppaloimi, kovilla pakkasilla ruskea toppaloimi
♥ Kesällä ulos hapsupannan kanssa
♥ Syö aamulla litran prixiä, illalla litran prixiä ja 1dl kivennäistä

Koodin viikko-ohjelma

Maanantai: Leenu ratsastaa
Tiistai: Hoitaja liikuttaa kevyesti
Keskiviikko: Hoitaja liikuttaa
Torstai: Hoitaja liikuttaa
Perjantai: Vapaapäivä
Lauantai: Leenu ratsastaa
Sunnuntai: Hoitaja liikuttaa maastakäsin

ALKUPERÄINEN ULKOASU © Vapaasti by Melissa & Milja  |  ULKOASUN KUVA © Vapaasti by AK   |   KUVAT © Narien vapaat   |   virtuaalihevonen

virtuaalitalli Kaarnakuru