Tämmösellä porukalla me täällä pyöritään

Tallin omistaja ja pääpiru on 27-vuotias Leenu, joka huseeraa tallilla oikeastaan aina. Hän vastaa kaikista tallin arkiaskareista ja hevosten liikuttamisesta. Luonteeltaan Leenu on avoin ja helposti lähestyttävä, vaikka perusilme naisen naamalla kertoisi jotain aivan muuta. Leenulta voi koska vain kysyä mitä tahansa hevosiin liittyvää ja varaudu saamaan pitkä luento vastaukseksi. Naisen intohimona on nuorten hevosten kanssa toimiminen ja niiden ratsuttaminen, joten mikäli hoitoheppasi on nuorikko, pääset tekemään Leenun kanssa paljon yhteistyötä. Leenu kilpailee tallin pyörittämisen ohessa silmäterällään Tompalla esteratsastuksessa, 130 senttimetrin luokissa.

Leenun aviopuoliso Tomppa on 31-vuotias komistus, joka hoitaa pääasiassa tallin remonttihommia ja hoitaa kentän. Tomppa käy arkisin muualla töissä, mutta viikonloppuisin miehen löytää useasti tallilta puuhastelemasta. Tomppa on puhelias ja huumorintajuinen mies, jonka suurinta huvia on naurattaa hoitajatyttöjä ja flirttailla heille. Yllytyshulluna tyyppinä Tompan saattaa saada joskus ratsastamaan tai kokeilemaan muuta päätöntä, kuten vaikka hiihtoratsastusta. Tietty voihan sen pulkankin virittää ponin perään...

Tallin henkilökunnan ja hoitajien lisäksi Kaarniksessa käy muutamia vuokraajia. Maija käy sunnuntaisin ratsastamassa Jaadalla. Hän on 45-vuotias kouluratsastaja, jonka oma hevonen jouduttiin lopettamaan hetki sitten. Nykyisin Maija treenaa Jaadan kanssa kerran viikossa tavoitteellisesti. Nassea käy vuokraamassa kaksi kertaa viikossa Susanna, joka on 7-vuotias innokas heppatyttö. Hän ratsastaa Nassella Leenun ohjauksessa. Tomera pikkutyttö on aloittanut jo uraansa ponien montekuskina!

Lisäksi tallin ympäristössä pyörii Leenun ja Tompan kissa, valkoinen Nöpö. Tämä leikattu pikkukolli on kovin oman arvonsa tunteva, eikä se helpolla antaudu rapsuteltavaksi. Nöpön seurana tassuttelee huomattavasti sosiaalisempi musta pitkäkarvainen Minni, joka on leikattu tyttö. Minni viihtyy enimmäkseen tallilla ja hoitajien aitalla rapsuteltavana.

ALKUPERÄINEN ULKOASU © Vapaasti by Melissa & Milja  |  ULKOASUN KUVA © Vapaasti by AK   |   KORISTEKUVAT © Vapaasti by AK & flickr.com / avocadogirlfriend / CC by 2.0   |   virtuaalitalli

virtuaalitalli Kaarnakuru